NOU

Pantofar Inosing Arco, lemn, alb/natur, 62-71/27/81 cm

570,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 2
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU POTA21864064

Descriere

Dulapul de pantofi »Arco« certificat® FSC se prezintă într-un design modern. Impresionează printr-un aspect fără mâner și o față atractivă lucioasă. Cu designul său subtil de culoare, cutia de pantofi se potrivește cu ușurință într-o mare varietate de stiluri de viață și poate fi combinată cu toate mobilierul. Pieptul de sertare pentru pantofi este echipat cu clapete, în spatele fiecăruia existând un tambur dublu pentru pantofi. Mai multe perechi de pantofi, cum ar fi adidași, sandale sau mocasini, pot fi depozitate cu ușurință aici. Cu dimensiunile sale compacte, mobilierul este potrivit și pentru încăperi mai mici. Practic și elegant: dulapul pentru pantofi »Arco« certificat® FSC.

Detalii:

Material: lemn

Culoare: alb/natur

Domensiuni: 62-71/27/81 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.