Panglica de Craciun CCLKHY, poliester, verde/alb, 2 m

42,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 23
Cod produs - SKU SX001GKYR8H

Descriere

Banda panglică de Crăciun este fabricată din țesătură de poliester, moale și confortabilă, puternică și durabilă, ușor de rulat și depozitat, nu este ușor de estompat, încrețit sau rupt, vă poate păstra modelele și culorile luminoase pentru o lungă perioadă de timp.

Panglica de Crăciun fulg de zăpadă este potrivită pentru o varietate de meșteșuguri și decorațiuni realizate manual și este, de asemenea, potrivită pentru decorațiuni pentru pomi de Crăciun, ghirlande, ambalaje cadou, fabricarea cărților, nunți și petreceri, cărți de Crăciun sau alte articole.

Detalii:

Material: poliester

Culoare: verde

Dimensiuni: 2 m 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.