NOU
  • Ghirlanda pentru Craciun Flair, plastic, verde, 3 x 11 x 180 cm
  • Ghirlanda pentru Craciun Flair, plastic, verde, 3 x 11 x 180 cm
  • Ghirlanda pentru Craciun Flair, plastic, verde, 3 x 11 x 180 cm

Ghirlanda pentru Craciun Flair, plastic, verde, 3 x 11 x 180 cm

90,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU PSPTZ1619.68988164C

Descriere

Ghirlanda pentru Crăciun Flair este o alegere minunată pentru a aduce spiritul sărbătorilor în casa dumneavoastră. Realizată din plastic de calitate, această ghirlandă verde oferă un aspect natural și autentic, imitând cu fidelitate frumusețea unui brad de Crăciun. Cu dimensiunile sale de 3 x 11 x 180 cm, este suficient de lungă pentru a decora ușor șemineul, ușa sau alte suprafețe din locuință. Versatilitatea și aspectul său plin de farmec o fac o piesă de bază în decorarea pentru sărbători, aducând o notă festivă și caldă în încăpere.

Detalii: 

Culoare: verde

Material :plastic

Dimensiune: 3 x 11 x 180 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.