Mouse Pad si suport pentru incheietura manii , cauciuc, negru

36,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 20
Cod produs - SKU PX001H08GKL

Descriere

Setul de mouse pad și suport pentru încheietură pentru tastatură conține 1 mouse pad (25,5 x 23 x 2,5 cm / 10,04 x 9,06 x 0,98 inchi) și 1 suport pentru încheietură pentru tastatură (43 x 9 x 2,5 cm / 16,9 x 3,54 x 0,98 inchi) . Dimensiunea acestui set de suport pentru incheietura pentru mouse si tastatura se potriveste majoritatii computerelor si laptopurilor.

 Suportul ergonomic pentru încheietura mâinii pentru mouse pad este realizat din material îmbunătățit super neted și respirabil și spumă cu memorie confortabilă. Se simte ușor, confortabil, durabil și ergonomic. Se desprinde încet și nu este ușor de deformat. Este o alegere ideală pentru utilizare pe termen lung.

Baza suportului pentru încheietură pentru mouse pad este fabricată din cauciuc anti-alunecare, care este natural, ecologic, non-toxic și cu miros scăzut. Poate oferi o prindere fermă și poate împiedica mișcarea sau alunecarea în timpul utilizării. Suprafața mouse pad-ului și a setului de sprijin pentru încheietură pentru tastatură este suficient de netedă pentru munca zilnică sau divertisment.

Detalii

SKU
PX001H08GKL
Categorii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.