Mop electric AirCraft Powerglide, 250 rpm, fara fir, cu pulverizator, toate tipurile de suprafete dure, silentios, pachet baterii Li-Ion, gri

690,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU IT20FZB04-101

Descriere

Aparatul pentru curatat si lustruit pardoseli AirCraft Powerglide.

Cel mai bun mod de curatare a podelelor dure.
Luati-va la revedere de la mop si galeata!


 

 

 

PowerGlide este cel mai bun, simplu si rapid mod de a curata fiecare tip de pardoseala dura. Folositi-l pe podele din lemn, vinil, gresie , chiar si tipuri de podea precum karndean sau parchet. Pur si simplu umpleti rezervorul PowerGlide-ului cu solutia de curatat preferata si plimbati aparatul pe suprafata podelelor pentru un rezultat de calitate profesionala la fiecare folosire. Podelele d-voastra vor deveni intantaneu mai placute la atingere si vor avea un aspect mai frumos.

 

 

PowerGlide este foarte de eficient si in aceelasi timp atat de satisfacator de utilizat. Cele doua lavete rotative din microfibre curata, polish-eaza si lustruiesc pardoselile pana la perfectiune in timp ce ai un control complet asupra distribuirii solutiei de curatat podele , doar apasa butonul de pe manerul ergonomic al PowerGlide pentru a pulveriza.

 



 

Indepartarea petelor incapatanate este fara efort datorita aparatului AirCraft Powerglide: lasati pur si simplu lavetele rotative ale PowerGlide-ului sa faca munca grea trecand peste orice zona care necesita putina mai multa ingrijire. Nu mai frecati!
Datorita faptului ca PowerGlide este fara fir aveti libertatea de a curata toate podelele dure ale casei dvs. imediat. Nu mai exista cabluri care te leaga de perete, asa ca poti curata mai repede ca niciodata. Doar apuca-te si aluneca!
Si deoarece lavetele PowerGlide-ului sunt super-absorbante, podelele dvs. vor fi curate, tamponate, uscate si fara urme imediat ce veti termina.
PowerGlide este dotat cu 2 seturi de lavete lavabile , iar pachetul sau de baterii cu litiu poate fi detasat si incarcat separat, astfel incat sa va puteti plia PowerGlide si sa il depozitati in mod corect intr-un dulap in timp ce bateria sa se incarca in bucatarie.

Aprobat de Quiet Mark ™.

 


 

Continutul cutiei:

  • Aparatul pentru curatat fara fir PowerGlide fara fir (Alb)

  • 2 seturi de lavete lavabile (2 albastre si 2 roz)

  • Pachet de baterii cu litiu

  • Pahar gradat

  • Adaptor de curent alternativ (Marea Britanie sau UE)

  • Ghidul utilizatorului (in engleza, franceza, germana si italiana)

 


 

 

Specificatii :

 

  • Dimensiuni - 122 x 39 x 8,5 cm ( H x D x W )

  • Greutate - 3,1 kg (net)

  • Tipul de baterie - Reincarcabil (litiu) - 2200 mAh

  • Putere nominala - 60 wati

  • Timpul de functionare - 30 minute

  • Timp de incarcare - 2,5 ore

  • Tipul bateriei la distanta (maner) - 2 x AAA

  • Capacitatea rezervorului pentru solutia de curatare - 0,3 litri

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.