Mini blender portabil 3 in 1 COOKUFO, plastic/otel inoxidabil, alb, 55W

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SB099F66QZW

Descriere

Putere puternică: mixerul folosește cel mai recent motor cu două sensuri de 55W, viteza este de până la 18.000 rpm și este echipat cu 2 lame din oțel inoxidabil de înaltă calitate pentru a toca rapid și uniform fructele și legumele. Savurați suc sau smoothie sănătos și delicios

Detalii: 

Culoare: alb

Material: plastic/otel inoxidabil

O mașină îndeplinește diferite nevoi: smoothie-uri, gheață, suc, alimente pentru copii, milkshake-uri, carne măcinată. Vine cu 2 cești de smoothie de 200 ml si una de 340 ml, bucurați-vă de shake-uri și smoothie-uri delicioase și sănătoase cu familia.

Design rafinat, nu este nevoie să conectați, dublu clic pentru a începe, luați cu dvs. oricând. Poate fi folosit într-o varietate de scenarii, cum ar fi acasă, birou, sală de sport, călătorii sau alte activități în aer liber. Cupa cu extractor de suc USB are o baterie încorporată de 3000 mAh care poate produce 11 căni de 340 ml suc proaspăt presat și 4 căni de smoothie-uri de 200 ml sau înghețată după 3 ore de încărcare.


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.