Storcator manual de fructe Euromarketing, plastic, portocaliu

30,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 43
Cod produs - SKU SX0010GACIV

Descriere

 Prepararea sucurilor, bauturilor din fructe sau cocktail-urilor nu a fost niciodata mai usoara datorita storcatorului Power Fruit! Datorită structurii confortabile, puteți obține sucuri, chiar și din legume, rapid și autentic în interiorul paharului de 1 ml, gata pentru a fi servit sau poate deveni cu adăugarea capacului un agitator convenabil. Centrifuga are o formă și găuri dispuse pe întreaga suprafață, cu o deschidere calculată pentru a separa cojile și semințele. Sucul cade direct în paharul de jos, lăsând sucul intact cu vitaminele și mineralele sale naturale. Forta centrifuga aplicata, in modul manual, nu cantareste fructele sau legumele, pastrand astfel toate proprietatile intacte. Capacul, ca și întreaga structură, odată asamblat, închide strâns fiecare cameră, storcătorul devine un agitator foarte ușor pentru a avea un suc mai cremos sau, prin adăugarea ingredientelor preferate, pentru cocktail-uri și băuturi lungi. CUM SE UTILIZEAZĂIntroduceți fructele în capac și, cu o ușoară presiune, ÎNTOARCEȚI-VĂ LA DREAPTA ȘI LA STÂNGA: ROTAȚIA ALTERNATIVĂ ESTE MAI EFICIENTĂ ȘI NU OBȚINEȚI GĂURILE. Colectarea directă a sucului evită chiar și dispersia parțială și expunerea inutilă la aer, protejând astfel vitaminele și mineralele de oxidare. Fructele coapte și moi oferă sucuri abundente, dar randamentul este excelent și cu mere, pere etc

Detalii:

Material: plastic

Culoare: portocaliu

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.