Masina de spalat vase incorporabila Grundig 75VI KM, clasa de energie E, alb, 81,8 x 59,8 x 55 cm

2.200,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU 7612801677

Descriere

CornerWash

Datorită CornerWash, vasele dumneavoastră sunt curățate în mod deosebit de temeinic, până la ultimul colț. În timp ce brațul de pulverizare din mașinile de spălat vase convenționale se mișcă într-o mișcare circulară, acest braț de pulverizare inovator este proiectat pentru a curăța pe căi dreptunghiulare. Datorită acestui design, chiar și cele mai îngrădite tigăi sunt curățate și se ajunge la fiecare colț.

AutoFit 

Balamalele ușii se adaptează automat la greutatea frontală a mobilierului și facilitează accesul la vasele tale. Puteți lăsa ușa mașinii de spălat vase deschisă în orice poziție dorită - cu fronturi de până la 9 kg.

GlassPerfect

Pur și simplu setați manual duritatea apei și ochelarii dvs. vor rămâne ca noi pentru mai mult timp - fără deteriorari sau tulburări.

Inverter EcoMotor 

Inverter EcoMotor permite o funcționare deosebit de silențioasă și o eficiență ridicată a energiei și a apei - datorită presiunii variabile a apei și vitezei variabile.

Totul odată 

Funcționează cu două zone diferite de presiune a apei: presiune mai mică pentru raftul superior, care spală paharele delicate și porțelanul, presiune mai mare pentru raftul inferior, care curăță oalele și tigăile foarte murdare. Procesul de uscare este de primă clasă pentru toate tipurile de vase - chiar și din plastic.

WaterProtect+ 

Furtunul cu pereți dubli vă protejează casa împotriva daunelor cauzate de apă. Dacă furtunul interior este deteriorat, furtunul exterior va direcționa apa în cuva mașinii de spălat vase. Un comutator de acolo detectează nivelul neobișnuit al apei și oprește imediat alimentarea cu apă de la robinet.

Express

Presiunea apei este crescută - pentru a elimina murdăria mai repede. Acest lucru scurtează timpul de clătire cu până la 70%.

Coș pentru tacâmuri VarioSlide 

Pentru a avea mai mult spațiu pentru tigăi mari, oale și vase, coșul special pentru tacâmuri poate fi mutat cu ușurință.

Program automat 

Sistemul de management cu senzori recunoaste atat cantitatea de vase cat si gradul de murdarire a vaselor si selecteaza automat programul de spalare corect - pentru un consum minim de apa si energie. Presiunea scăzută a apei folosită pentru vasele puțin murdare reduce, de asemenea, nivelul de zgomot.

Caracteristici de top:
AutoFit
Express
WaterProtect+
CornerWash
GlassPerfect
Program automat
Tip de instalație complet integrat
Număr de locuri 15
Consum de apă 9,5L
Nivel de zgomot 44 dB(A)
Clasa de zgomot B
Opțiune de pornire întârziată 0-24 ore
Sistem de uscare TurboDry
Protecție sticla GlassPerfect
Număr de programe 8 All-in-one
Intensiv 70°C Pre-
clătire
Program automat
Eco 50°C
QuickWash
Mini 35 °C
Gentle 40°C
Funcții suplimentare: Funcția
Expess

Dimensiune: 81,8 x 59,8 x 55 cm


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.