Masina de spalat vase incorporabila Beko BDIN3844M0, clasa de energie C, alb, 59,8 x 81,8 x 57 cm

2.330,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 3
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU 7687101677

Descriere

Mașina de spălat vase complet integrată BDIN3844M0 de la Beko impresionează prin capacitatea de încărcare de 14 locuri. Este aparatul încorporat perfect pentru bucătăria ta și asigură vase curate strălucitoare.

Mașina de spălat vase are motorul puternic ProSmart Inverter, care nu numai că funcționează eficient, dar este și deosebit de durabil. Cu sistemul de uscare SelfDry, vasele tale sunt uscate perfect, astfel încât să le poți folosi din nou imediat.

Un punct culminant al BDIN3844M0 este brațul inovator de pulverizare CornerIntense, care asigură o curățare completă chiar și în colțurile greu accesibile. In plus, senzorul de turbiditate asigura ca programul de spalare este adaptat gradului de contaminare.

Cu diversele programe și funcții suplimentare ale mașinii de spălat vase, puteți curăța perfect fiecare vase. Fie că este programul rapid Fast+, care oferă până la 70% economie de timp, fie programul igienic HygieneIntense, care curăță în mod deosebit de temeinic - aveți întotdeauna opțiunea potrivită.

Cu functia practica TrayWash poti chiar si curata pana la 3 tavi de copt in acelasi timp. Gata cu frecarea enervantă cu mâna!

De asemenea, mașina de spălat vase vă oferă o operare ușoară datorită afișajului LC alb cu acces direct. Aici puteți face setările dorite și puteți urmări afișarea progresului programului.

Aveți încredere în calitatea dovedită a Beko și experimentați o mașină de spălat vase cu BDIN3844M0 care vă impresionează cu performanțe de primă clasă și funcții ușor de utilizat. Lasă mașina de spălat vase să facă treaba în timp ce tu te ocupi de alte lucruri. Bucurați-vă de vase curate fără a fi nevoie să investiți mult timp și efort.

Detalii: 

Temperatura maximă de intrare a apei: 60°C

Emisii de zgomot în aer: 43 db

Numărul de programe: 8

Programe: Auto 40-65 °C, Fin 40 °C, AquaFlex, Quick&Clean 70 °C, Intensiv 70 °C, Mini 35 °C, Eco 50 °C, Pre-clătire. Funcții suplimentare: HygieneIntense, Fast+, SteamGloss, MulitTab, TrayWash, SelfDry.

Coș superior reglabil pe înălțime: da

Caracteristici speciale: CornerIntense, HygienFast, Fast+, TrayWash.

Numărul de temperaturi diferite de clătire: 5

Temperatura maxima de spalare reglabila (°C): 70°C

Temperatura minimă de spălare reglabilă (°C): 35°C

Iluminat interior: nu

Afișarea sfârșitului programului: da

Afișarea timpului rămas: da

Indicator de lipsă de agent de clătire: da

Controale: afisaj tactil

Valoarea conexiunii: 1800-2100 wați

Tensiune de intrare: 220-240V

Frecvență: 50 Hz

Temperatura de clătire min./max. (C°): 35°C / 70°C

Dimensiuni (l/h/d): 598 mm x 818 mm x 570 mm

Clasa de eficienta energetica: C

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.