Masina de spalat rufe Beko WMB71643PTS1, 15 programe, afisaj digital, alb/negru, 7 Kg

1.950,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU 7145743300

Descriere

Mașina de spălat poate fi încărcată cu ușurință din față deoarece este un încărcător frontal. Unitatea de sine stătătoare nu trebuie să fie instalată permanent. Acest lucru vă oferă mult mai multă flexibilitate atunci când vine vorba de renovări, conversii sau chiar de mutare.

În tamburul de spălat pot fi depozitate până la 7 kg de rufe uscate. Încărcătorul frontal poate atinge o viteză maximă de centrifugare de 1600 de rotații pe minut.

Aparatul este cu siguranță unul dintre liderii de piață atunci când vine vorba de menaj eficient. Primul pas este să obțineți mai puțin decât un consum mediu de apă de doar 41 de litri pe ciclu de funcționare (în programul Eco 40-60). Consumul mediu de energie pe ciclu de funcționare în programul standard este de 0,59 kWh.

În ciclul normal de spălare, volumul este de 52 decibeli și, prin urmare, este mai silentios decât modelele mai vechi. Pe termen scurt, se atinge un nivel de volum de 75 de decibeli în timpul ciclului de centrifugare.

Cele 15 programe de spalare nu lasa nimic de dorit.

Materialele textile delicate si portofelul tau beneficiaza de programul de spalare la rece. Dacă doriți să spălați textile deosebit de sensibile, puteți pur și simplu să dezactivați ciclul de centrifugare. Schimbările regulate ale direcției tamburului asigură că rufele tale sunt distribuite uniform în timpul ciclului de spălare și astfel previne șifonarea. Dacă ați încărcat complet tamburul, programul standard durează aproximativ 3:27 ore.

Un semnal vă informează în mod convenabil când programul de spălare s-a încheiat.

Detalii: 

Capacitate spalare: 7 kg

Nivel zgomot: 75 dB(A)

Durata programului în h:min (capacitate nominală): 3:27

Funcția de abur: da

Detectarea murdăriei: da

Opțiuni de viteză de rotire: 1600/1200/800/600 rpm

Culoare: alb/negru

Material: otel inoxidabil

Dimensiuni: 84 x 54 cm

Numar programe: 15

pROGRAME: Rufe bumbac/colorate, amestec, îngrijire ușoară, centrifugare + scurgere, clătire, delicate, StainExpert, haine închise la culoare/blugi, exterior/sport, lână/spălare manuală, cămăși + abur, puf + abur, igienă+ + abur, Eco 40-60 , mini/ Mini 14'


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.