Masă extensibilă ovală Benvenuto, MDF, alba, 200/250 x 75 x 100 cm

2.450,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU DEQ18KAR00929-121568

Descriere

Produs PREMIUM!

Estetica originală este combinată cu o manoperă solidă și o calitate ridicată.

Este o masă mare care se va dovedi cu siguranță utilă pentru cine mai mari în familie și chiar petreceri de Crăciun. Datorită dimensiunilor de 200 cm, cu posibilitatea de a se desfășura până la 250 cm, este o masă de familie pentru 10 persoane (și chiar mai mult atunci când este desfăcută). Înălțimea de 75 cm vă permite să montați scaune confortabile pe masă. 

Cu siguranță va arăta grozav într-un cadru modern sau minimalist. Va arăta grozav într-un interior în stil scandinav. Datorită culorii universale și formei simple, această masă ovală va funcționa în aproape orice aranjament.

Material

Plăci din fibră de densitate medie (MDF) vopsite

Culoare

Alb lucios

Măsuri

Dimensiuni generale:

Lățime 200 cm

Înălțime 75 cm

Adâncime 110 cm

Extensii:

Lățime extinsa: 250 cm

Pentru a desfășura masa, este suficient să separați cele două jumătăți ale blatului și așezați o placă de extensie suplimentară între ele.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.