NOU
  • Masa Williston Forge, lemn/metal,  maro inchis/negru, 60x43x43 cm
  • Masa Williston Forge, lemn/metal,  maro inchis/negru, 60x43x43 cm

Masa laterala Williston Forge, lemn/metal, maro inchis/negru, 60x43x43 cm

126,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU PPBMI2019.102416371C

Descriere

 Aceasta masa laterala neobisnuita poate fi folosita in multe moduri diferite. Cu designul său atemporal, se potrivește perfect în camera ta de zi, de exemplu. Coșul inferior oferă, de asemenea, spațiu de depozitare pentru toate articolele. Detalii produs: Masuta laterala versatila Spatiu de depozitare datorita cosului de depozitare inferior Asamblare rapida si usoara Usor de curatat Material: Blat: PAL de 18 mm Cadru: Cos metalic: 100% poliester Dimensiuni: Hx total: 60 x 43 cm Inaltime cos: 21,5 cm Distanța de la podea la coș: 12 cm Culoare: Blat: Stejar, antic Cadru: Antracit Coș: Gri Conținutul livrării: 1 x masă laterală

Detalii: 

Culoare: maro inchis/negru

Material blat: lemn 

Material cadru: metal

Dimensiune: 60x43x43 cm

Forma: rotunda


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.