Lustra tip pendul Union Rustic, metal/lemn, negru/natur, 150 x 100 x 8,5 cm

402,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PIQF11940.92309076C

Descriere

Această lampă poate fi perfect integrată în spațiul dvs. de locuit. Ca iluminare direcționată deasupra mesei de cafea sau de sufragerie, se taie și o figură fină vizual. Utilizarea lemnului ca material creează o combinație interesantă de natură și funcționalitate.

Detalii:

Material: metal/lemn

Culoare: negru/natur

Lungime x Latime: 100 x 8,5 cm

Noua interpretare a celui mai vechi material lemn creează o atmosferă confortabilă prin design natural. Lemnul provine din silvicultură durabilă și este certificat FSC. Acest sigiliu al „Forest Stewardship Council” înseamnă că lemnul folosit pentru această lampă provine exclusiv din păduri gestionate responsabil. 

Corpul de iluminat LED modern aduce lumina în întuneric într-un mod de economisire a energiei, deoarece diodele emițătoare de lumină generează un flux luminos ridicat cu un consum de energie relativ scăzut. Cu 2300 de lumeni, acest corp de iluminat suspendat cu 1 lampă este vizibil superior unei lămpi cu incandescență clasică de 100 W. Tot materialul de instalare este inclus cu corpul de iluminat. Puteți începe imediat.

Inaltime ajustabila: max. 150 cm

Putere: 20W

Soclu / Fasung: LED

Becuri LED incluse: DA

Temperatura de culoare: 3000K

Intensitate luminoasa: 2300 lm


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.