Lustra cu 4 lumini Zea, metal/sticla, negru, 60-120 x 68 cm

306,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU POBWV1180.104626979C

Descriere

Descoperiți eleganța atemporală a lămpii suspendate ZEA cu sticlă fumurie și finisaj negru. Această lampă va adăuga o notă de sofisticare în orice cameră și va adăuga accente elegante interiorului dvs. Cu patru prize E27 și o putere maximă de 25 de wați fiecare, oferă suficientă luminozitate pentru o iluminare plăcută. Vă rugăm să rețineți că becul nu este inclus. Aveți posibilitatea de a alege sursa de lumină perfectă pentru nevoile dvs., deoarece această lampă suspendată este potrivită pentru becurile LED. Bucurați-vă nu numai de iluminatul eficient din punct de vedere energetic, ci și de varietatea de culori și intensități luminoase oferite de becurile LED. Combinația dintre finisajul negru elegant și seducătoarele pahare afumate creează o dispoziție armonioasă de iluminare și oferă camerei tale o atmosferă specială. Indiferent dacă se află în camera de zi, în zona de luat masa sau în bucătărie, această lampă cu pandantiv va atrage atenția și va pregăti cu îndemânare scena pentru interiorul dvs.

Detalii:

Material: metal/sticla

Culoare: negru

Dimensiuni: 

Lampă: 68 cm L X 14 cm A

Baldachin: 6 cm L X 25 cm A

Înălțimea totală minimă: 60 cm H

Greutatea totală a produsului: 1,9 kg

Înălțimea totală maximă: 120 cm H

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.