Lustra tip pendul AARON, LED, RGB, metal/plastic, argintiu, 80 x 150 cm

892,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU 352710307

Descriere


În zilele noastre, lustrele nu sunt doar corpuri de iluminat ci sunt și un obiect decorativ elegant care te ajută să creezi un punct de interes în orice încăpere.

Lampa suspendată Aaron este o lustră modernă printre corpurile de iluminat obișnuite. Este realizată din metal și plastic cu un finisaj de culoare nichel. Întreaga structură a acestei lămpi este realizată din cercuri de diferite diametre, care se îmbină, creând un efect de iluminare fenomenal. Datorită acestui lucru, este perfectă pentru living, precum si pentru toate cele camere în care ai un tavan suficient de înalt care să permită suspendarea lustrei. Înălțimea lămpii de 1,5 metri ceea ce înseamnă, de asemenea, că poate fi folosită cu succes chiar și în încăperi de mansardă cu tavane mai înalte decât cele obișnuite.

Mizează pe modern și alege lustra cu iluminare RGB Aaron

Lampa suspendata Aaron este un model care nu se remarca doar prin stil, ci si prin funcțiile pe care le are. Este echipată cu LED-uri moderne cu control RGB, care vă permit să schimbați culoarea luminii sale în alte culori precum albastru, verde sau roșu. Datorită acestui fapt, lustra Aaron cu leduri RGB este capabilă să transforme o încăpere banală într-o încăpere cu o atmosferă romantică și diferită în câteva secunde. 

Avantajul lămpii suspendate Aaron este și faptul că necesită puțină energie electrică, datorită LED-urilor SMD, care au o putere de 80W, echivalent cu 640W a becurilor clasice, și asigură un flux luminos de până la 6.000 de lumeni, care poate fi reglat în funcție de nevoile individuale. 

Detalii: 

Culoare: argintiu

Material: metal

Dimensiune: 80 x 150 cm

Tip bec: LED

RGB: da

Temperatura de culoare: 3000-6000 k

Flux luminos: 9200 lm

Putere: 80 W

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.