Leagan suspendat pentru bebelusi, macrame, crem, 95 x 35 x 50 cm

213,50 Lei (TVA inclus) 350,00 Lei valabil pana la 07 mai
Stoc 147
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU MIRIAM01

Descriere

Este conceput să se integreze în orice unghi si in orice loc, indiferent daca alegi sa il pui in interiorul casei sau in exterior, designul unic, curat si placut va infrumuseta orice spatiu. Micul tău îngeras se va simți în siguranță, purtat pe norisori pufosi, fiind legănat în liniște intr-o piesa de macrame pura.Designul sofisticat si impletiturile de cea mai inalta calitate ale cosului suspendat pentru bebelusi, ofera acestuia eleganta si unicitate.

  • Legănarea blândă va ajuta ușor copilul să adoarmă. Aproape ca în burtica mamei. 
  • Leagănul nostru agățat pentru bebeluși poate fi atașat atât de tavan, cât și de leagănele cu arc concepute în acest scop.
  • Hamacul pentru bebeluși este realizat din bumbac 100% natural și un cadru robust din bambus. Patul pentru copii a fost lucrat manual cu drag si poate sustine pana la 17 kg.
  • Datorită construcției cu două cabluri și deschiderii mai mari, bebelușul poate fi așezat în patul suspendat pentru bebeluș mult mai ușor.

Detalii:

Material: macrame

Culoare: crem

Dimensiuni: 95 x 35 x 50 cm 

Greutatea corporală maximă recomandată: 17 kilograme

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.