mystery box la 40 de ron

Lampa de terapie BRONZY, LED, alb, 13,9 x 24,1 cm

51,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 5
Cod produs - SKU SX001LDDC7B

Descriere

Lumina soarelui este o parte indispensabilă a corpului și a vieții noastre. Această lampă de terapie cu lumină poate simula intensitatea luminii în timpul zilei și poate inhiba secreția de melatonină, astfel încât oamenii să poată scăpa de starea de somnolență, să regleze ritmul circadian și să regleze calitatea somnului.

Detalii: 

Culoare: alb

Dimensiune: 13,9 x 24,1 cm

Luminozitate reglabilă și fără UV: lampă naturală de 10.000 de lux, cu terapie cu lumină eficientă pentru a ajuta blues-ul de iarnă să stimuleze energia, să lupte împotriva oboselii, să îmbunătățească starea de spirit.

Control tactil și reglare continuă: Folosind butoanele tactile pentru a regla în mod continuu luminozitatea și temperatura culorii după cum doriți, oferiți un mediu de iluminare confortabil.

Funcție de cronometru și ușor de utilizat: setarea temporizării cu butoane tactile (10 minute/20 minute/30 minute), face lampa SAD ușor de utilizat, puteți controla timpul cu precizie, ceea ce va asigura siguranță și economisire.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.