Set dispozitiv cu 16 capete pentru curatarea urechilor Epilum, silicon, alb/albastru

30,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 361
Cod produs - SKU SX001F103R1

Descriere

Dispozitivul de îndepărtare a cerumenului îmbunătățit adaugă un cap de masaj al canalului urechii și o perie pentru canalul urechii bazată pe capul de înlocuire cu o singură spirală, care curăță ceara și masează mai bine canalul urechii și menține canalul urechii sănătos.

Detalii: 

Culoare: alb/albastru

Material: silicon

Moale și ușor de utilizat: dispozitivul de curățare pentru urechi este din silicon, foarte moale și nu vă rănește urechile. Vă rugăm să alegeți un cap de înlocuire potrivit nevoilor dumneavoastră, apoi introduceți dopurile de urechi cu grijă și încet în canalul urechii și rotiți dopurile în direcția săgeții de pe mâner pentru a facilita îndepărtarea murdariei.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.