NOU
  • Lampa de perete pentru dulap Otto, LED, plastic, alb rece, 57,5 cm
  • Lampa de perete pentru dulap Otto, LED, plastic, alb rece, 57,5 cm
  • Lampa de perete pentru dulap Otto, LED, plastic, alb rece, 57,5 cm

Lampa de perete pentru dulap Otto, LED, plastic, alb rece, 57,5 cm

90,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU POTA10487564

Descriere

Cu acest iluminat elegant, puteți seta scena pentru piesele dvs. de mobilier. Folosit ca iluminare pe peretele din spate, îmbunătățește elegant carcasa de afișare, dulapul deschis sau raftul suspendat. În plus, camera arată mai prietenoasă, mai deschisă și mai modernă. Un mare avantaj este că lumina albă rece se potrivește aproape oricărui concept de cameră și se armonizează cu diferite stiluri de mobilier. Accesoriile de iluminat sunt realizate dintr-o sursă de lumină LED, care este integrată permanent. De asemenea, are o durată de viață nominală de aproximativ 30.000 de ore. Iluminatul elegant este un punct de atracție special.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: alb rece

Dimensiuni: 57,5 x 1 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.