Aplica de perete Ivy Bronx, LED, metal, alb, 76 x 9 x 3,5 cm

192,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PVBWX1661.103478628C

Descriere

Design modern : Această lampă de perete adoptă un design subțire și simplu și este orientată spre design și atrage ochiul frumos în întreaga zonă de zi. În comparație cu lumina de perete mare, lumina de perete plat ocupă aproape deloc spațiu, chiar și în cele mai înguste încăperi.

Instalare ușoară: Datorită designului unic al benzii de montare, corpul lămpii poate fi plasat cu ușurință în golul benzii de montare prin simpla instalare a benzii de montare pe perete.

LED alb cald și confortabil: Lampa modernă de perete folosește un cip LED de înaltă calitate, lumina este mai uniformă și de lungă durată, iar lumina este mai largă. LED-urile sunt amplasate în interiorul lămpii și o lumină albă caldă strălucește

Detalii: 

Culoare: alb

Material: metal

Dimensiune: 76 x 9 x 3,5 cm

Tip bec: LED
Temperatura de culoare: 3000 Kelvin

Tensiune: 230V

Clasa de protectie IP: IP20

Durata de viață în ore: 40000 h

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.