Jucarie interactiva pentru pisici cu 8 capete de inlocuire, metal/plastic/pene, multicolor, 76 cm

20,13 Lei (TVA inclus) 33,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 16
Cod produs - SKU SX001JV4YUT

Descriere

Realizat din arcuri naturale + clopote metalice + sârmă metalică + mânere din plastic. Sârma metalică este flexibilă și nu se rupe ușor și poate interacționa flexibil cu animalele de companie. Dezlănțuiți un "instinct de vânătoare" atunci când pisicile fac exerciții fizice. Starea sa de spirit, fiziologia și sănătatea lui ajung la cea mai bună stare. Aceste jucării de păr de pisică sunt o momeală irezistibilă pentru pisici. Scuturați penele de "momeală", vă va încânta pisicile și vor alerga și vor sări ca un animal sălbatic. Etapa ulterioară utilizați Bara de pisică din sârmă de oțel foarte elastică, cu o lungime de 76 cm, poate fi îndepărtată din ventuză. Puteți să o țineți în mână pentru a interacționa cu pisicile sau să configurați jucăria pentru ca pisicile să se distreze.

Detalii:

Material; plastic/metal/pene

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 76 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.