Incarcator 3 în 1 compatibil Samsung tip C CAVN, negru. 1,2 m

25,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 79
Cod produs - SKU SX001NSU9DJ

Descriere

Încărcător 3 în 1 compatibil Samsung - Designul acestei stații de încărcare compatibil cu telefonul Samsung / Galaxy Watch / căști - Cablu de încărcare inductiv compatibil cu telefoanele Samsung - Watch Buds în același timp. Compatibil cu Samsung Galaxy S22, S22+, S22 Ultra,S21,S21+,S21 fe,S21 Ultra,S20,S20+,S20 Ultra,S20,Z Flip 4/3/Fold 4/3/2 FE,S10/S9/S8/S7/S6 Series; Galaxy Z Flip,Flip 3. ,Flip 4; Folk d2; Ori3; Galaxy Note 20,10,10e,10+,9,8,7,5; Compatibil cu Samsung Galaxy Watch 5 Pro/5/4 Classic/Galaxy Watch 4/3/Active 2/Buds/Buds+/Pro/Live/2

Încărcător rapid 3-în-1: încărcător compatibil Samsung. Datorită acestui încărcător 3 în 1 se poate încărca mai multe dispozitive în același timp într-un singur loc, ordonat și organizat. Sute de teste de simulare au arătat că oferă o protecție eficientă împotriva supracurentului și a temperaturilor ridicate în timpul scurtcircuitelor. Acest încărcător este compatibil cu ceasurile Samsung Galaxy, telefoanele Galaxy și Galaxy Buds și oferă viteze de încărcare rapide. Încărcat complet în 2,5 până la 3 ore. (variază în funcție de dispozitiv și de temperatura ambiantă)

Materiale premium: Cablul de încărcare 3-în-1 compatibil Samsung este fabricat din materiale flexibile testate în mai multe viraje pentru a îmbunătăți durabilitatea. Comparativ cu alți furnizori, produsele noastre sunt mai puternice și mai rezistente la uzură.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.