Husa de protectie pentru Xiaomi Redmi 9T Rssviss, piele PU, negru, 6,53 inchi

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 12
Cod produs - SKU SX001GGHT4F

Descriere

Compatibilitate: carcasa telefonului mobil Xiaomi Redmi 9T este potrivită doar pentru Xiaomi Redmi 9T 6.53 inci. Husa Xiaomi Redmi 9T este fabricată din piele PU durabilă, oferă protecția perfectă împotriva zgârieturilor, loviturilor, prafului și deteriorării. Stilul portofelului: carcasa Xiaomi Redmi 9T oferă 3 sloturi mici pentru carduri diverse și sloturi mari pentru carduri pentru numerar, chitanțe și facturi.Magnet lateral: carcasa flip Xiaomi Redmi 9T cu închidere magnetică vă asigură că telefonul mobil și cardurile sunt depozitate în siguranță. Și nu va afecta utilizarea telefoanelor mobile și a cardurilor.

Detalii:

Material: piele PU

Culoare: negru

Dimensiuni 6,53 inchi

Compatibil cu  Xiaomi Redmi 9T

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.