mystery box la 40 de ron

Husa de protectie cu inel compatibil cu Samsung Galaxy S23 ULTRA HWeggo, policarbonat/poliuretan, rose gold, 6,8 inchi

30,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU SX001P079X3

Descriere

Această carcasă HWeggo este proiectată special pentru Samsung Galaxy S23 Ultra 2023,nu este compatibilă cu niciun alt model. Vă rugăm să verificați modelul de telefon înainte de a cumpăra! Această carcasă Samsung S23 Ultra are un design neted al capacului camerei glisante care protejează perfect camera de zgârieturi și murdare, păstrează obiectivul intact și ascunde camera pentru un plus de securitate și previne scurgerile de confidențialitate. Capacul camerei glisante al capacului nostru S23 Ultra este foarte neted în timpul utilizării și se fixează întotdeauna în diapozitiv, nu este ușor să cadă, nu este nevoie să utilizați protector suplimentar pentru lentilele camerei.

Detalii: 

Material: policarbonat/poliuretan

Culoare: rose gold

Compatibil cu amsung Galaxy S23 ULTRA/ 6,8 inchi

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.