Hard Disk extern Seagate Game Hub Xbox STGG8000400, 8TB, USB 3.0, alb

710,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 2
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU POTA43296664

Descriere

Cu Game Drive Hub pentru Xbox, va puteti intinde cu un colosal 8 TB - suficient spatiu pentru a instala peste 200 de jocuri. Aveti grija cu usurinta de nevoile dvs. de stocare a jocurilor si faceti din stergerea jocurilor vechi un lucru din trecut. In plus, tot acest spatiu suplimentar este util pentru datele de salvare considerabile si pentru continutul descarcabil pe care doriti sa il tineti. (1)

Hub-ul Game Drive pentru Xbox este un produs de stocare oficial cu licenta Xbox cu:

Detalii: 

  • Doua porturi USB 3.0 orientate spre fata;
  • Configurare plug-and-play care te face sa joci in cateva secunda;
  • Performanta USB 3.0 de mare viteza.

Doua porturi USB 3.0 orientate spre fata sunt foarte convenabile pentru incarcarea controlerelor si dispozitivelor mobile. De asemenea, va puteti conecta la alte accesorii Xbox One, cum ar fi volanele si chiar alte unitati de joc.

Configurarea poate fi finalizata in cateva minute. Conectati-va unitatea la oricare dintre porturile USB ale Xbox One, iar consola va va ghida prin instalarea simpla.

Game Drive Hub pentru Xbox se conecteaza prin USB 3.0 de mare viteza, care va ofera performante complete de joc - cum ar fi redarea de pe hard disk-ul consolei.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.