Hanorac pentru copii dinozaur Minizone, bumbac, verde, 7-8 ani

36,60 Lei (TVA inclus) 60,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU SX001HNLKKV

Descriere

 Jachetă de hanorac pentru copii de înaltă calitate din bumbac 100%, fără pilling sau decolorare. Soft, confortabil, prietenos cu pielea, fără iritații pentru pielea copiilor. Model drăguț de dinozaur: jacheta băieților cu model drăguț cu imprimeu dinozaur care se potrivește cu ușurință oricărui stil, îl face pe băiatul tău să arate mai drăguț și mai cool și îi va plăcea. Jachetă de trening pentru băieți: hanorace clasice cu mânecă lungă + fermoar, ușor de îmbrăcat și de scos. Această geacă de trening pentru băieți pentru primăvară, toamnă și iarnă.

Detalii: 

Material; bumbac

Culoare: verde

Varsta: 7-8 ani

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.