Haina calduroasa pentru caini/pisici AOMIGT, lana, multicolor, S

57,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001LZHS51

Descriere

Dimensiune: potrivită numai pentru câini și pisici mici, dimensiunea pieptului puloverului pentru animale de companie este între 26-45, iar lungimea spatelui este de aproximativ 23 cm, potrivită pentru animalele de companie cântărind 1-4 kg, vă rugăm să măsurați dimensiunea animalului de companie înainte de a cumpăra. Notă: Deoarece dimensiunea este măsurată manual, există o anumită eroare.Material moale: puloverul nostru pentru pisici este realizat din material de lână moale, confortabil și ușor, suficient de cald, animalul tău de companie va arăta mai atractiv și mai la modă! Faceți-vă animalul cald și confortabil pe vreme rece. Un cadou minunat pentru pisicile sau cățeii tăi minunați.

Detalii:

Material;lana

Culoare; multicolor

Marimea: S

Detalii

SKU
SX001LZHS51

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.