Haina calduroasa pentru caini/pisici AOMIGT, lana, multicolor, S

57,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 17
Cod produs - SKU SX001LZHS51

Descriere

Dimensiune: potrivită numai pentru câini și pisici mici, dimensiunea pieptului puloverului pentru animale de companie este între 26-45, iar lungimea spatelui este de aproximativ 23 cm, potrivită pentru animalele de companie cântărind 1-4 kg, vă rugăm să măsurați dimensiunea animalului de companie înainte de a cumpăra. Notă: Deoarece dimensiunea este măsurată manual, există o anumită eroare.Material moale: puloverul nostru pentru pisici este realizat din material de lână moale, confortabil și ușor, suficient de cald, animalul tău de companie va arăta mai atractiv și mai la modă! Faceți-vă animalul cald și confortabil pe vreme rece. Un cadou minunat pentru pisicile sau cățeii tăi minunați.

Detalii:

Material;lana

Culoare; multicolor

Marimea: S

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.