Genunchiera Faletony, textil, alb/negru, XL

66,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 15
Cod produs - SKU SX001KYHFMJ

Descriere

 Tampoane pentru genunchi pentru barbati si femei cu tehnologie de tricotat 3D; 3 dimensiuni diferite pentru un confort optim, astfel încât acestea să se potrivească perfect pe orice picior. Protejeaza-ti genunchii si creste intensitatea antrenamentului. Protecție completă pentru genunchi: genunchiul în formă ergonomică poate oferi un suport eficient pentru rotulă, poate reduce impactul articulației genunchiului și poate prelua rolul de amortizare și decompresie. De asemenea, este mai gros decât alte sporturi de bretele pentru genunchi și oferă un plus de căldură, fără a compromite confortul.

Detalii:

Material: textil

Culoare: negru/alb

Marime: XL

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.