Genunchiera Glsety, textil/gel, albastru/gri, marimea M

26,00 Lei (TVA inclus) 40,00 Lei valabil pana la 31 iul.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU PX001K0NQLH

Descriere

Proteza pentru genunchi este confectionata dintr-o tesatura mai groasa, cu o elasticitate foarte buna, astfel incat pune suficienta presiune pe genunchi si nu este usor de dezlipit. A fost testat pe o perioadă lungă de timp și de multe ori fără alergii, excreții sau pierderea elasticității. Încălzitorul de genunchi utilizează tehnologia 3D de înaltă densitate pentru a îmbunătăți elasticitatea și pentru a se potrivi mai bine piciorului cu genunchiul. În plus, este echipat cu un strat suplimentar de benzi elastice și antiderapante din silicon pe margini, astfel încât bretelele genunchiului să nu alunece pe picior, indiferent cât de intens este exercițiul.

Detalii:

Material: textil/gel

Culoare: albastru/gri

Marime M

Detalii

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Produse recomandate

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.