Geanta pentru sticla de apa Wild Wolf Outfitters, neopren, albastru, 20 x 9,1 cm

64,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 31
Cod produs - SKU SB06X9BBS7J

Descriere

Drumeții cu mâinile libere. Nu mai purtați sticla de apă în mână. Puteți agăța punga de sticlă peste umăr sau o puteți atașa la rucsac. Calitate robustă. Fabricat din poliester 1200D și neopren și a fost testat în condiții meteorologice extreme pentru a vă proteja sticla în mod optim. Deținătorul nostru nu vă va dezamăgi niciodată. Un suport pentru sticle pentru toate lucrurile esențiale. Această curea tactică pentru suportul sticlei are 2 buzunare frontale pentru telefonul mobil, cardul de credit, cheile etc. Când faceți drumeții, călătoriți sau vă aflați în sala de gimnastică, puteți lua cu ușurință cele mai importante obiecte cu dvs.

Detalii:

Material; neopren

Culoare: albastru

Dimensiuni: 20 x 9,1 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.