Geanta pentru accesorii/ jucarii de plaja Bakiauli, plasa/tesatura oxford, verde/albastru, 70 x 42 x 23 x 27 cm

27,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 17
Cod produs - SKU SX001LS3RHL

Descriere

Materiale de înaltă calitate: gențile de jucării de plajă sunt fabricate din plasă de înaltă calitate și țesătură oxford. Ele sunt durabile, iar țesăturile nu sunt ușor de rupt. Designul din plasă respirabilă face ca nisipul și apa să fie ușor de descărcat, ceea ce se poate usca și vă poate menține mașina interioară curată mai repede. Capacitate mare: pungile de jucării cu plasă mare sunt foarte potrivite pentru colectarea jucăriilor de masă de nisip, jucării de plajă, jucării, scoici, pietre, bile și alte obiecte. Oferă suficient spațiu pentru jucării pentru copii, prosoape, produse de protecție solară, costume de baie etc. Portabil: există un mic buzunar suplimentar pe geanta de plajă din plasă. Lada mare de nisip poate fi pliată într-un buzunar mic independent atunci când nu este utilizată. Acesta ocupă un spațiu mic și poate fi ușor depozitat în genți de mână, sertare, cutii și mașini.

Detalii:

Material: plasa/tesatura oxford

Culoare: albastru/verde

Dimensiuni: 70 x 42 x 23 x 27 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.