Frigider cu congelator incorporabil AEG SDE614F1AS, LowFrost, alb, 144 x 54 cm, 218 l, 35 db

2.995,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 3
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU FSDE614F1AS

Descriere

SDE614F1AS are mai multe caracteristici utile. Funcția de congelare rapidă mărește puterea compresorului pentru o perioadă scurtă de timp și readuce secțiunea congelatorului la temperatura dorită într-un timp scurt. Cu controlerul de temperatură determinați cât de rece este în combinația frigider-congelator. Funcționarea compresorului este foarte silențioasă. Dimensiunea frigiderului-congelator este concepută pentru o gospodărie de două persoane.

Ce este special la SDE614F1AS de la AEG?

  • Funcție utilă împotriva înghețului: tehnologia LowFrost
    Datorită sistemului LowFrost, gheața enervantă se formează doar lent în interiorul aparatului dumneavoastră combinat. Drept urmare, pot fi dezghețate mai rapid decât modelele fără tehnologie anti-îngheț. Înghețul acționează ca un scut termic într-un frigider. Acest lucru crește necesarul de energie. Funcțiile împotriva înghețului economisesc energie și timp.
  • Congelare rapidă
    Cu funcția de congelare rapidă, puteți reduce rapid temperatura din compartimentul congelator. În acest fel evitați fluctuațiile excesive de temperatură dacă, de exemplu, completați o mulțime de alimente noi deodată.
  • Volum de utilizare mic pentru gospodării de două persoane
    Capacitatea congelatorului este de 38 de litri, iar cea a unității de răcire este de 180 de litri. Per total, acest lucru are ca rezultat un volum total relativ mic de 218 litri, suficient pentru persoane singure. Dimensiunile produsului dispozitivului combinat sunt de 144,1 centimetri în înălțime, 54 centimetri în lățime și 54,9 centimetri în adâncime. Lungimea cablului este de 2,4 metri.
  • Costuri medii pe 5 ani
    Un frigider-congelator este unul dintre cei mai mari consumatori de energie electrică din casă. La urma urmei, nu este niciodată oprit.Costul pe an este în jur de 71 de euro, iar consumul de energie electrică pe an este de 222 kWh. Calculate pe 5 ani, costurile cu energia electrică sunt în jur de 355 de euro, care sunt medii. Consumul anual este de aproximativ 114 kg de CO2.
  • Emisii reduse de zgomot
    La 35 de decibeli, acest dispozitiv poate fi clasificat ca fiind destul de silentios. Acest lucru îl plasează în clasa de emisii de zgomot B, care va fi introdusă recent în 2021.
  • Zona de congelare este în partea de sus, balamalele ușii pot fi schimbate.Acest
    dispozitiv combinat este un congelator superior. Aceasta înseamnă că compartimentul congelator este în partea de sus. Acest lucru este recomandat în special dacă utilizați frecvent congelatorul. Balamalele pentru opritorul ușii sunt modificabile. Acest lucru permite ca dispozitivul să fie plasat într-o poziție dorită și apoi poate fi selectat opritorul ușii.
  • Ecran integrat cu control tactil încorporat
    Acest model are un afișaj tactil în exterior pe care îl puteți utiliza pentru a gestiona diverse setări. Puteți utiliza acest lucru pentru a controla temperaturile și funcțiile.
  • Cu alarmă de ușă
    În model este integrată o alarmă de ușă. Alarma ușii se aprinde când ușa este lăsată deschisă prea mult timp. În cazul unei întreruperi, proviziile dumneavoastră se vor păstra în congelator încă 13,7 ore.
  • Controlul temperaturii cu regulatorul electronic de temperatură
    Există un control electronic pentru temperatura de răcire.
  • Dimensiunile AEG SDE614F1AS sunt 144,1 centimetri (înălțime) x 54 centimetri (lățime) x 54,9 centimetri (adâncime).

    Capacitatea totala utila este de 218 litri.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.