Congelator Beko RFNE448E45W, alb, 70 x 192 x 77 cm, 404 L

3.960,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 2
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU 7278440513

Descriere

Este un congelator de sine stătător de la BEKO și impresionează prin funcționalitatea sa ridicată. Dimensiunile congelatorului sunt 70 x 192 x 77 cm (L/H/D). Dezghețarea regulată a compartimentului congelator este de domeniul trecutului cu funcția No Frost - un sistem de circulație a aerului elimină umiditatea din compartimentul congelator, ceea ce înseamnă că dispozitivul nu trebuie să fie niciodată dezghețat din nou. Există șase sertare pentru congelator integrate pentru a vă depozita cumpărăturile. Temperatura din dispozitiv este afișată pe afișajul instalat pe ușă. De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji pentru așezarea alimentelor în congelator, deoarece răcirea cu aer circulant asigură că temperatura internă a dispozitivului este aceeași peste tot și rămâne constantă. Funcția de super congelare asigură că alimentele pot fi răcite și congelate deosebit de rapid. Dacă există o defecțiune sau ușa este lăsată deschisă prea mult timp, congelatorul va emite un semnal sonor de avertizare. De asemenea, aveți o claritate perfectă datorită iluminării interioare LED. 

Detalii: 

Compresor Inverter ProSmart™

Eficient și durabil cu zgomot redus Designul inovator al compresorului cu invertor ProSmart™ oferă o răcire mai rapidă cu un consum mai mic de energie și o funcționare de patru ori mai silențioasă decât compresoarele frigorifice tradiționale. Aceasta înseamnă că dispozitivul se adaptează mai rapid la fluctuațiile de temperatură, păstrează alimentele proaspete pentru mai mult timp și economisește energie în același timp.

Iluminare LED®

Iluminare bună în dispozitiv Uneori nu este ușor să vezi totul în frigider, mai ales în colțuri și mai în spate. LED Illumination® oferă lanțuri LED utile în partea de sus a frigiderului și pe peretele lateral pentru rafturile individuale, astfel încât să aveți mereu totul la vedere. LED-urile sunt, de asemenea, mai eficiente din punct de vedere energetic decât iluminatul standard.

Opritor de usa interschimbabil

Direcția de deschidere a ușii care poate fi ajustată în funcție de aspectul bucătăriei dvs. Unele amenajări de bucătărie permit ușilor frigiderului să se deschidă doar într-o anumită direcție. Cu opritorul de ușă interschimbabil, balamalele ușii pot fi atașate fie la dreapta, fie la stânga dispozitivului, dacă se dorește. În plus, puteți dubla capacitatea de răcire plasând două frigidere una lângă alta și inversând direcția de deschidere a ușii.

Culoare: alb

Consumul anual de energie: 233 kwh

Capacitate de congelare in 24 de ore: 19 kg

Clasa de clima: SN-T

Capacitatea compartimentelor congelatoare: 404 L

Emisii de zgomot în aer: 38 dB

Funcții suplimentare: Funcția de congelare rapidă

Tip de iluminat interior: LED

Numărul de sertare: 6

Numărul de compartimente congelatoare deschise: 2

Tensiune: 220-240V


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.