Fierbator Scarlett, 2200 W, otel inoxidabil/plastic, argintiu, 1,7 L

90,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SB09GXDZZV6

Descriere

Indiferent dacă doriți să vă relaxați cu o ceașcă de cafea, ceai sau cacao sau să pregătiți o masă rapidă, cum ar fi supă instant, fulgi de ovăz sau paste, fierbătorul SC-EK21S93 este aici pentru dvs. Cu o putere de 2200 W și un volum optim de 1,7 L, aduce apa să fiarbă sigur și eficient pentru toate nevoile gospodăriei tale.

Ridicați fierbătorul de pe bază pentru a-l umple, servi sau curăța cu apă. Este atât de simplu! Puteți umple fierbătorul prin deschiderea capacului sau prin gura de scurgere. Baza piruetei la 360° servește și ca depozit pentru cablul de alimentare lung de 70 cm. Capacul din plastic poate fi deschis larg prin simpla apăsare a unui buton din partea superioară a mânerului. Indicatorul nivelului apei este amplasat convenabil pe partea din spate a fierbătorului și vă ajută să măsurați cantitatea potrivită de apă.

Designul minimalist din oțel inoxidabil cu detalii din plastic negru va fi un punct culminant în bucătăria dvs.

Detalii:

  • Bază piruetă 360°
  • Deschiderea automată a capacului prin apăsarea unui buton
  • Filtru de calcar detașabil, ușor de curățat
  • Indicator de nivel al apei
  • Element de încălzire ascuns
  • Protecție la fierbere-uscare
  • Oprire automată

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.