Fierbator electric Vortex, plastic/otel inoxidabil, alb/albastru, 24 x 19 x 15 cm, 1,7 L, 2200 W

90,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU SX001FAB44D

Descriere

Fierbătorul Vortex VO4003WH de 1,7 litri este ajutorul perfect pentru bucătărie pentru gospodăria dvs., cu bază separată pentru dispozitiv, fereastră de vizualizare și scară optimă. Cu acest dispozitiv silențios, puteți controla capacitatea și puteți vedea clar procesul de gătire, ceea ce face să fierbeți apa o plăcere. Duza Perfect Pour permite turnarea fără picurare, iar capacul cu balamale se deschide automat la atingerea unui buton.

Detalii: 

Fierbător rapid și puternic - cu 2200 de wați, dispozitivul Vortex încălzește cantități mari de apă în câteva secunde. Gătiți 8-10 căni pline și pregătiți un ceai relaxant, cacao fierbinte delicioasă, cafea proaspătă sau supă instant. Acest ceainic este foarte silențios, permițându-vă să încălziți rapid cantitatea dorită de apă și este ideal pentru o familie numeroasă sau la birou. 

Culoare: negru/rosu

Material: plastic/otel inoxdabil

Dimensiune: 24 x 19 x 15 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.