Fierbător Klarstein Ariela, otel inoxidabil, crem, 27 x 16 x 23,5 cm

150,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU LBNU1492.27026581

Descriere

  • Elegant și practic: Klarstein Ariele este o combinație perfectă de design și funcționalitate – și, prin urmare, fierbătorul perfect pentru gospodăriile pretențioase.
  • Atrăgător adevărat: fierbătorul Ariela are contururi clare și finisaj elegant cu șampanie. Fierbătorul atrăgător de la este o atracție elegantă pentru cunoscătorii iubitori de design.
  • Puternic: Klarstein Ariela impresionează prin fierbătorul de înaltă calitate din oțel inoxidabil cu valorile sale interioare. Cu o putere de 2200 de wați și o capacitate de 1,7 litri, dispozitivul este bine pregătit pentru diversele sale sarcini.
  • Fulger: fie că este ceai, supă sau mâncăruri gata preparate, baza de apă este întotdeauna pregătită cu ceainic în cel mai scurt timp. Datorită deschiderii cu o singură mână și funcției de oprire automată, operațiunea este întotdeauna jucăușă.
  • Calitate: În 2008, Klarstein a început să răstoarne lumea articolelor de uz casnic. Între timp, amestecul de materiale de înaltă calitate și design modern inspiră mulți bucătari amatori. Gama variază de la frigidere la sandvișoare.

Detalii:

Dimensiunea totală: 27 cm H x 16 cm L x 23,5 cm D
Greutate totală: 0,9 kg
Material: Plastic; oțel inoxidabil
Capacitate: 1,7 litri
Culoare: crem


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.