Felicitare pentru aniversare PokeAir, hartie, negru/auriu, 20 x 15 cm

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 43
Cod produs - SKU SX001ROYX7H

Descriere

 Conține o ilustrație adorabilă cu baloane și prăjituri aniversare, accentuată cu folie metalică. În interior este un pop-up surpriză elaborat cu inscripția "La mulți ani", împreună cu cutii de cadouri, baloane și focuri de artificii strălucitoare. Inserție de scris pentru cele mai bune dorințe: combinație perfectă de lumină și muzică și mesaj scris de mână, vine cu un plic gol și o inserție de scris care vă permite să transmiteți cele mai bune urări celor dragi. Memento perfect pentru ziua de naștere: Prezentați-i cadoul perfect pentru ziua de naștere, inclusiv mama, tatăl, fiica, fiul, sora, fratele, nepotul, nepoata, copiii, iubitul, ruda, colegul, soțul sau soția, faceți din ziua lor de naștere un moment de neuitat.

Detalii:

Material: hartie

Culoare: negru/auriu

Dimensiuni: 20 x 15 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.