Banner pentru aniversare 21 ani Colmanda, negru/auriu, 21 x 29 cm

72,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 9
Cod produs - SKU SX001EW2IYH

Descriere

Ziua de naștere ghirlanda banner de calitate: zile de naștere ale femeilor și bărbaților, sunt realizate în mod rafinat, care pot fi folosite pentru o lungă perioadă de timp. Culoarea modelului este clară, iar rapiditatea culorii este ridicată, astfel încât să vă puteți bucura de un timp frumos cu ea. Ușor de instalat ghirlanda de bunting: decora banner-ul în cazul în care doriți să instalați. Ghirlanda de bunting are 20 de steaguri și fanion de 21 x 29 cm. Împărțiți cerințele în lungimi adecvate și închideți-le. O gamă largă de aplicații: poate fi atârnat cu ușurință în interior sau în exterior pe pereți, uși, ferestre, balcoane etc. in interior sau in aer liber si fa-ti petrecerea unica si iti ofera o atmosfera de viata.

Detalii:

Culoare: negru/auriu

Dimensiuni: steaguri 20 bucati 21 x 29 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.