Dispozitiv de epilare prin frecare BomKra, albastru, 11 x 2,5 cm

51,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SB09Y92V1M3

Descriere

Te-ai săturat de pielea iritată, fire de păr nedorite si umflături? Acestea sunt acum de domeniul trecutului. Epilarea prin frecare este mai plăcută, mai sănătoasă și mai eficientă pentru pielea ta.

Folosește particularități de micro-tehnologie pentru a îndepărta părul de pe suprafețele cu fire de păr, doar printr-o simplă mișcare a dispozitivului asupra acestor zone. NOTA: Vă recomandăm să aveți grijă la suprasolicitare și la frecarea prea puternică. Dacă aveți o piele sensibilă, cel mai bine este să-l testați pe pielea de pe mâini sau de pe picioare. 


Este foarte ușor de utilizat. Doar îl frecați de sus în jos pe suprafețele cu fire nedorite. Totodată ajută și la pielea moarte de pe corp, un aspect foarte important pentru aspectul tenului. Mai mult de atât, după câteva utilizări acest dispozitiv reducere și creșterea părului. 

Se poate aplica pe orice parte a corpului. În mai puțin de 1 minut, îndepărtezi firele de păr și discoperi o piele fină și sănătoasă


.

Detalii: 

Culoare: albastru

Material: Acest instrument de îndepărtare a părului este fabricat din materiale de înaltă calitate, are o suprafață netedă, fiabilă și poate fi folosit cu încredere.

Dimensiune: 11 x 2,5 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.