Decoratiune auto pentru ceremonie de nunta Party Deco, metal/textil, multicolor

87,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 14
Cod produs - SKU SB07XY9T3DV

Descriere

În acest minunat set de decorațiuni auto veți găsi articole elegante de diferite tipuri, printre care: 4 fulgi de iută aurie pentru a lega mânerele ușilor auto cu o lățime de 13,5 cm și o înălțime de 18 cm; Un alt arc de iută aurie care este atașat la mânerul portbagajului mașinii, a cărui lățime este de aproximativ 24,5 cm și a cărui lungime este de aproximativ 14 cm și atașată la cele 3 cutii de tablă. În cele din urmă, 6 foi cu un cablu de aproximativ 12 m legate împreună cu 6 ventuze care pot fi aranjate în diferite forme după lipirea de capotă. Culorile acestor accesorii (alb, crem, auriu sau metal) sunt diferite si pot fi usor combinate cu orice tip de tema pentru ceremoniile de nunta.

Detalii:

Material: metal/textil

Culoare: multicolor


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.