mystery box la 40 de ron

Decor pentru nunta MIK Funshopping, textil, alb /rosu, 2 x 1,8 m

43,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 158
Cod produs - SKU SX0013YCO13

Descriere

Popular joc de nunta pentru mireasa si mirele. Fie în fața bisericii, fie în registratură, cu inima noastră de nuntă pentru a tăia momente de neuitat. Decorul final pentru petrecerea de nunta. Stilourile incluse permit oaspeților să se imortalizeze cu numele lor și câteva cuvinte frumoase în interiorul inimii.

Perechea este furnizată cu una dintre foarfecele furnizate pentru a tăia drumul prin inimă. Când ambele sunt terminate, soțul își poate arăta acum adevărata putere și își poate purta mireasa prin deschiderea inimii rezultate.

Foaia imprimata poate fi folosita in loc de pasaj, tot ca fundal de stand foto la petrecerea de nunta. Poziționați-vă în față cu recuzită distractivă pentru a face fotografii cu amintiri minunate!

Conținutul cutiei: 1 foaie aprox. 2 x 1,8 metri, 2 pini, 2 perechi de foarfece.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.