Decor pentru perete Augot, model Mos Craciun, LED, textil, multicolor, 170 x 80 x 110 cm

88,45 Lei (TVA inclus) 145,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU PX001TYDTPR

Descriere

Moș Crăciun se strecoară în casa ta pentru a-ți livra cadouri! Ușor de agățat - trebuie doar să scoți cele trei benzi de bandă din mâinile și pălăria lui Moș Crăciun, să ajustezi poziția pentru a obține rezultate mai bune și apoi să o atașezi în poziția dorită. Moale și confortabil - partea principală este confecționată din țesătură de pluș, în timp ce piciorul și părțile mâinii sunt cusute cu ac și ață.

Fiecare copil dorește să experimenteze distracția când vine Moș Crăciun, iar rucsacul lui Moș Crăciun poate fi umplut și cu mici cadouri pentru familia și copiii noștri, aceștia vor fi foarte surprinși.

Detalii: 

Culoare: multicolor

Material: textil

Dimensiune: 170 x 80 x 110 cm

Tip bec: LED (RGB)

Alimentare: 3 baterii AA

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.