Decor de perete Tanelorn, model World Map, metal, negru, 60 x 1 x 113 cm

246,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PESCY6846.76695710C

Descriere

Decorul de perete Tanelorn, model World Map, este o piesă impresionantă de artă decorativă care aduce o notă de eleganță și originalitate în orice încăpere. Realizat din metal și finisat într-o nuanță de negru, acest decor de perete este înfățișat sub forma unei hărți mondiale. Cu dimensiunile sale de 60 x 1 x 113 cm, acesta are o prezență remarcabilă pe perete, captând atenția și impresionând privitorii. Detaliile subtile ale hărții mondiale, împreună cu finisajul său elegant, adaugă un aer de mister și rafinament în încăpere. Decorul de perete Tanelorn, model World Map, este nu doar o piesă de artă, ci și un element distinctiv în decorul casei tale, aducând o notă de aventură și explorare în spațiul tău locuibil.

Detalii: 

Culoare: negru

Material: metal

Dimensiune: 60 x 1 x 113 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.