Decor de perete Tanelorn, metal, negru, 58 x 76 cm

192,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 1
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PESCX2552.70387503C

Descriere

Decorul de perete Tanelorn este o piesă distinctivă, realizată din metal cu un finisaj în nuanțe de negru. Cu dimensiunile sale de 58 x 76 cm, este o alegere potrivită pentru a adăuga un accent deosebit în orice încăpere. Designul său abstract și contemporan împrumută o notă de modernitate și rafinament spațiului în care este amplasat. Formele geometrice și detaliile subtile îi conferă un caracter distinctiv și atrăgător. Fiind ușor de montat și adaptabil la diverse stiluri de amenajare interioară, decorul de perete Tanelorn devine rapid un element deosebit în decorul casei tale.

Detalii: 

Culoare: negru

Material: metal

Dimensiune: 58 x 76 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.