Curea reglabila pentru Oculus Quest 2 VRJEUGO, negru/alb, ABS/spuma de memorie

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 6
Cod produs - SKU SX001EGF6PB

Descriere

 Cureaua capului este reglabilă pentru a se potrivi capetelor de toate dimensiunile de orice vârstă. Reglați cu ușurință sigiliul cu o rotire rapidă pentru a vă potrivi perfect capul și menține căștile Quest 2 la locul lor mai ferm.Puternic și durabil: Această curea este fabricată din plastic ABS durabil, dar ușor, cu un capac spate din spumă cu memorie moale, care îmbunătățește durabilitatea și confortul la nivelul următor. Niciodată nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ruperea benzilor laterale. Instalare simplă: este destul de ușor de utilizat. Doar fixați ambele părți la căști. Nu durează mai mult de 2 minute pentru a instala și dezasambla. Confort îmbunătățit.

Detalii:

Material:ABS/spuma de memorie

Culoare: alb/negru

Compatibil: Oculus Quest 2

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.