mystery box la 40 de ron

Set 2 huse de protectie pentru controllere compatibile cu Oculus Quest 2, negru

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 47
Cod produs - SKU SX001LSRYVV

Descriere

Designul deschiderii bateriei vă permite să înlocuiți cu ușurință bateria fără a îndepărta întregul capac al controlerului. Trebuie doar să deschideți compartimentul bateriei și să trageți de urechea de plastic pentru a scoate bateria pentru înlocuire. (Rețineți că eticheta de plastic trebuie plasată sub baterie în timpul instalării)

Detalii: 

Designul extensiei pentru capacul mânerelor prelungește întregul capac al mânerului, iar cureaua pentru deget este îngroșată și lărgită. Puteți ajusta curelele pentru articulații la unghiul și poziția corespunzătoare în funcție de dimensiunea mâinii sau de acțiunea de joc, adăugând mai multă flexibilitate. Pielea din silicon actualizată și îmbunătățită este potrivită pentru jucătorii de diferite dimensiuni ale palmelor, în special pentru jucătorii cu mâini mari, care pot adăuga mult confort și vă pot scufunda complet în joc.

Capacul de prindere este proiectat cu textură de puncte și textură cu bule, cu o aderență bună, doar cantitatea potrivită de porozitate pentru a preveni alunecarea, iar orificiile de aer ale curelelor pentru deget vă pot face mâinile mai puțin presiune. transpirația în timpul jocului și experimentează senzația Excelent.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.