Cub pentru sortarea formelor de jucarie TOP BRIGHT, lemn, multicolor, 16,41 x 14,5 x 16,41 cm

23,79 Lei (TVA inclus) 39,00 Lei valabil pana la 07 mai
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 10
Cod produs - SKU PX001RYXL8T

Descriere

Acest set de joacă pentru bebeluși conține 6 blocuri de urs, 4 bile de albine și 1 sortator în formă de oală cu miere. Închidere cu velcro în partea de sus a cutiei de activități, benzi elastice în față și în spate și un design de cupă în partea de jos. Cele trei tipuri de joc pot captiva bebelușii cu vârsta cuprinsă între 12 și 24 de luni timp de ore, își pot antrena pe deplin abilitățile motorii fine și pot îmbunătăți coordonarea mână-ochi.

Stimulează dezvoltarea tactilă a bebelușilor de 1 an prin detectarea diferitelor materiale ale blocurilor și mingilor. Antrenează capacitatea de prindere a copiilor mici și întărește mușchii degetelor prin lipirea și ruperea bilelor de albine și a elementelor de fixare cu velcro. Îmbunătățiți capacitatea de sortare a formelor prin îndesarea blocurilor în benzi de cauciuc. Îmbunătățiți auzul copiilor: sunetele Bibi și Sasa din mingile de albine.

 Detalii:

culoare: multicolor

material: lemn

dimensiune: 16,41 x 14,5 x 16,41 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.