Covoras de intrare pentru Craciun Pwsap, poliester, multicolor, 40 x 60 cm

25,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 4
Cod produs - SKU SX001MAODYT

Descriere

 Covorul nostru cu imprimeu de Craciun este proiectat cu Mos Craciun, pinguin, om de zapada, a adaugat multe elemente de Craciun de iarna, tu si familia ta va puteti bucura de un spirit puternic de Craciun. Culorile luminoase, fără decolorare, îmbunătățesc decorul casei tale. Rezistent la murdărie și absorbant - Lâna moale este super absorbantă, absorbind în mod eficient umiditatea indiferent de ziua ploioasă sau cu zăpadă. Suprafața din microfibră captează murdăria, noroiul și murdăria de la pantofii tăi. De fiecare dată când vă întoarceți din exterior, trebuie doar să pășiți pe ea și să răzuiți înainte și înapoi pentru a menține podeaua întotdeauna curată. De asemenea, împiedicați persoanele în vârstă și copiii să cadă sau să alunece în baie.

Detalii: 

Material; poliester

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 40 x 60 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.