Covor de uscare a vaselor Hotder, negru, silicon, 40 x 30 cm

40,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 32
Cod produs - SKU PX001L98ME3

Descriere

Spațiu mare de depozitare și materiale de înaltă calitate: Datorită dimensiunilor generoase de 40 cm x 30 cm, covorașul oferă suficient spațiu pentru cantitatea obișnuită de veselă. Covorașul de picurare este fabricat din silicon alimentar de înaltă calitate, care este flexibil și durabil și poate fi pliat fără deformare. Non-toxice, fără BPA, ecologice, antibacteriene, astfel încât tu și familia ta să obțineți vase sigure, curate și uscate. Protecția izolației termice: covorașul de uscare siliconic are funcția de izolare termică. Suprafața din cauciuc moale poate proteja vasele și sticla de zgârieturi. 

Detalii:

Material: silicon

Culoare: negru

Dimensiuni: 40 x 30 cm 

Detalii

SKU
PX001L98ME3

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.