Costum de Craciun pentru caine/pisica WELLXUNK®, poliester, rosu, XL

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 35
Cod produs - SKU SX001FXKP81

Descriere

Ținute amuzante de Crăciun pentru animale de companie: Haina noastră de Crăciun pentru câini este un costum de Crăciun distractiv și unic, făcând animalul dvs. de companie mai atractiv special și laudă pentru ceilalți, creând în același timp o atmosferă puternică de Crăciun. Material premium: Confecționat din poliester de înaltă calitate, puloverul nostru de Crăciun pentru animale de companie este ușor, durabil și moale, confortabil și prietenos cu pielea, poate ține de cald pentru cățelul și pisica ta în timpul unei zile reci. Cald și drăguț: Hanoracele pentru câini cu modele de Crăciun, drăguțe și minunate, vă fac animalul confortabil și cald primăvara, iarna, toamna sau zilele reci.

Detalii:

Material; poliester

Culoare: rosu

Marime:XL

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.